Съновник-А-Аквариум

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Ако сънувате Аквариум

Тълкуване на съня:

Ако насън видите аквариум пълен с вода- знак, че в бъдеще вашият бизнес ще се подобри. Постепенно вие ще бъдете в състояние да направите живота си спокоен, проспериращ и стабилен.

Ако гледате насън плуващи рибки в аквариум- показва, че в близко бъдеще ще се окажете в трудна ситуация, от която ще можете да излезете само след намеса на други хора. Но, за съжаление обкръжението ви много дълго време ще бъде глухо за вашите молби за помощ.

Ако сънувате празен аквариум, то наяве ще се окажете в трудна ситуация, от която ще се измъкнете само с парите си, затова още сега събирайте пари за “черни дни”.

Ако сънувате аквариум, който пропуска вода, то наяве ще загубите много пари напразно. Такъв сън ви казва, че скоро заради вашето разточителство ви очакват тежки времена.

Ако насън се счупва аквариум- означава, че в бъдеще на планетата ще има много силни дъждове, които ще препълнят реките, моретата и океаните и ще залеят сушата, а хората ще бъдат принудени да търсят сигурност в планинските райони. Преди всичко, вината за дъждовете ще бъде на самият човек, заради действията му, които вече значително ускориха увеличаването на озоновите дупки.

Ако миете аквариум насън- показва, че в реалния живот вие ще се сблъскате с нечиста сила. Може да узнаете, че някой ви е направил магия или уроки.

Ако измиете аквариума насън, то тогава вие ще бъдете много по- силен от злите духове и ще се справите с тези проблеми, изпратени към вас.

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

healing_session
Публикации

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност