Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Съновник – акула

Ако сънувате Акула

Тълкуване на съня:

Ако насън виждате приближаваща акула – означава, че сте в сериозна опасност. Някой, от хората около вас, иска да ви навреди чрез ръцете на жесток непознат.

Ако насън се борите с акула – означава, че в бъдеще ще срещнете някой, който ще ви донесе много неприятности. Той ще се опита по всички възможни начини и немислими начини да съсипе кариерата и семейството ви. Да ви лиши от всички материални средства. Ако ви се присъни, че побеждавате акулата, то вие ще успеете да се справите с този човек, обръщайки неговите действия срещу него самия. Ако акулата ви победи, то най- вероятно ще пострадате сериозно от злите машинации на този човек.

Ако отплувате далеч от акулите насън, то в реалния живот вие ще откажете помощта си на някой, който има силна нужда от нея. За това ще съжалявате по- късно, но тогава ситуацията вече няма да може да се поправи.

Ако насън наблюдавате, как акула напада човек – показва, че вие ще направите необмислени действия. Малко вероятно е да ги поправите след това. В резултат на тази постъпка силно ще пострада някой от вашите познати.

Ако видите мъртва акула – големи неприятности, свързани с вашето отношение към хората около вас.

Вижте още:

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Свързани публикации