Съновник-А-Акула

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Ако сънувате Акула

Тълкуване на съня:

Ако насън виждате приближаваща акула- означава, че сте в сериозна опасност. Някой, от хората около вас, иска да ви навреди чрез ръцете на жесток непознат.

Ако насън се борите с акула- означава, че в бъдеще ще срещнете някой, който ще ви донесе много неприятности, опитвайки се по всички възможни начини и немислими начини да съсипе кариерата ви, семейството ви и да ви лиши от всички материални средства. Ако ви се присъни, че побеждавате акулата, то вие ще успеете да се справите с този човек, обръщайки неговите действия срещу него самия. Ако акулата ви победи, то най- вероятно ще пострадате сериозно от злите машинации на този човек.

Ако отплувате далеч от акулите насън, то в реалния живот вие ще откажете помощта си на някой, който има силна нужда от нея, за което ще съжалявате по- късно, но тогава ситуацията вече няма да може да се поправи.

Ако насън наблюдавате, как акула напада човек- показва, че вие ще направите необмислени действия, които е малко вероятно да поправите след това. В резултат на тази постъпка силно ще пострада някой от вашите познати. Ако видите мъртва акула- големи неприятности, свързани с вашето отношение към хората около вас.

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

healing_session
Публикации

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност