Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Съновник – айсберг

Ако сънувате Айсберг

Тълкуване на съня:

Ако видите насън айсберг с огромни размери – знак, че в бъдеще ви заплашва сериозна и непозната досега болест. Източникът на заразяване с нея, се намира в Северния ледовит океан.

Ако видите насън малък айсберг, по силите ви е да се справите с работата, с която скоро ще решите да се заемете. Не се отказвайте от делови предложения, но бъдете внимателни в разговорите си с непознати.

Ако сънувате много айсберги, то в бъдеще Земята я заплашва заледяване, което ще продължи няколко години и ще отнесе със себе си живота на много хора.

Ако айсберг се разпада пред очите ви, то вашата позиция в реалния живот е изключително нестабилна. Вие ще загубите това, което сте постигнали с толкова труд. Ще загубите работата си и ще се разделите с любимия човек.

Ако в съня си сте върху айсберг – показва, че наяве сте много самотни и силно преживявате това. Този сън ви казва, че трябва повече да се доверявате на хората. Да спрете да игнорирате познатите си и да завържете приятелства, защото иначе на този свят ще стигнете до болезнена самота и ще бъдете нещастни.

Ако в съня си сте на плавателен съд, който движейки се се сблъсква с айсберг. В близко бъдеще вие много силно ще пострадате от вредните отпадъци във водата. Може да се отровите със замърсена вода или да се къпете в заразен водоем.

Ако отстрани наблюдавате, как голям кораб се сблъсква с айсберг. Този сън е предупреждение за екологична катастрофа, която заплашва Земята в бъдеще. Заради небрежното отношение на човечеството към околната среда, в бъдеще ще загинат много хора и животни.

Вижте още:

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Свързани публикации