Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Родих се и цял живот мислих

Това е вашето предназначение за вашия живот…

1. Вие ще получите тяло. Може да го харесвате или не, но то ще бъде ваше за целия период на този живот.

2. Вие ще учите уроци. Вие сте записани за 24 часово обучение в неофициалното училище наречено “Живот”. Всеки ден в това училище Вие ще имате възможност да се обучавате. Може да харесате уроците или да ги смятате за неуместни и глупави.

3. Няма никакви грешки, само уроци. Развитието е процес на опити и грешки, експериментиране. “Неуспешните” експерименти се явяват такава част от процеса на експеримента, че крайния резултат “действа”.

4. Урокът се повтаря, докато не бъде научен. Урокът ще ви бъде представян в различни форми, докато не го научите, едва тогава ще можете да преминете към следващия урок.

5. Изучаването на уроци няма край. Няма част от живота ви, която да не съдържа уроци. Щом сте живи има уроци, които ще учите.

6. “Там” не е по-добро от “Тук”. Когато Вашето “Там” стане “Тук”, вие просто ще получите ново “Там”, което отново ще виждате като по-добро от “Тук”.

7. Другите са само огледало за вас. Вие не можете да обичате или мразите нещо в друг човек, ако то не отразява това, което обичате или мразите в себе си.

8. Какво ще направите със своя живот зависи от Вас! Вие имате всички средства и ресурси, от които се нуждаете; какво ще направите с тях зависи от вас! Изборът е ваш.

9. Отговорите се намират вътре във Вас. Отговорите на въпросите от живота са вътре във вас. Всичко, което трябва да правите е да видите, да чуете и да повярвате.

10. Дали мислите, че можете или не можете, във всеки от случаите ще бъдете прави. Помислете върху това.

11. Всичко това ще го забравите, когато се родите.

Автор: Неизвестен

Вижте:

Духовност

Притчи

Ангели

 

Свързани публикации