Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Репрограмиране

Самовнушението е един от най-ефективните инструменти за промяна на нашата система от вярвания и репрограмиране на нашето тяло и ум.

То може да се практикува в различни форми. На ниво нормално съзнание можем да използваме утвърждаването. По-ефективни са внушенията, дадени в изменено състояние на съзнанието и затова ние ги наричаме самохипноза. Ние можем също да използваме внушенията и по време на сън. И накрая, внушенията могат да бъдат дадени под формата на вътрешни картини и дори движещи се картини, и затова ние ги наричаме визуализиране, управляеми образи или мечти.

Методът на репрограмиране е много по-ефективен, ако изпитваме силно положително чувство или емоционално излияние в същото време. Обаче, преди положителните утвърждения да станат ефективни, ние трябва най-напред да освободим себе си от страховете и отрицателно натоварените емоционални спомени. В противен случай те ще продължават да предизвикат у нас стрес и ще блокират свободния поток на енергия. Най-добрият начин, който мога да намеря за сега е Техниката за Емоционална Свобода.
Автор: Walter Last

Продължава > > >

Свързани публикации