Прекомерната употреба на вода води до увреждане на мозъка!

Причина за нарушения в нормалното функциониране на мозъка, хормонални нарушения и риск от рак може да бъде прекаления прием на течности, според британски изследователи. Учените провели изследване, в което изучили влиянието на водата върху мозъка.

Оказало се, че прекомерното поемане на течности може да навреди на функционирането на мозъка. Тези рискове възникват поради факта, че течностите измиват от организма йода, поясняват изследователите.

Експертите препоръчват да се поддържа баланса в тялото с йодосъдържащи продукти (морска риба, морски дарове, млечни продукти, орехи) и витамини, и да се пият средно не повече от 2 литра течности на ден.

Още по темата

Книги за изчистване на организма

Водна интоксикация (Свръххидратация)

БИЛКОЛЕЧЕНИЕ

Рецепти за домашни лечебни средства

Лечебни картинки

Заболявания

Натурални терапии

Хранене на органите

Литотерапия- лечение с камъни

Упражнения

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

healing_session
Публикации

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност