Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Пречистване или изчистване

Периодът на пречистване не е необходимо да бъде време на глад и страдания, както е било в миналото за мистиците. Вместо това, то може да бъде време на приключения и открития. Най-голямото приключение, е да откриете себе си.

С премахването на биологичните, емоционалните и умствените блокажи, вие ще станете по-здрави и по-щастливи. Животът ще стане емоционално, а също и умствено удоволствие. Какво би могло да бъде по-добро? Основната закачка на духовния път не е достигането в края, а целия дълъг и интересен път на пристигане до там.

Не е нужно да правите рязко разграничение между работата на биологично, етерно, емоционално и психическо ниво. Всички те са тясно свързани. Просто е по-лесно да пиша за всяко ниво поотделно.

Може да се концентрирате на едно ниво, например емоционално, то ще се отразява и на всички останали нива, въпреки че най-голямо влияние ще има директно върху емоционалното ниво. Също така е по-лесно да се започне с концентриране върху тялото или биологичното ниво и след това да се пристъпи към етерно, емоционално и психическо ниво на свой ред.

В допълнение към своето пречистване, ние също се стремим да засилим и балансираме всяко ниво, за да постигнем цялостна вътрешна, както и външна хармония. Може да се каже, че се движим към изчистване и одухотворяване на всички аспекти на нашето Аз.

Автор: Walter Last

Книги за самолечение на Walter Last

Свързани публикации