Повишеното ниво на адреналин намалява вероятността от зачеване

Повишеното ниво на адреналин намалява възможността за успешно зачеване, твърдят американски учени. Учените провели изследване, в което участвали 275 здрави жени на възраст от 18 до 40 години, които искали да забременеят.

Всеки шести ден от менструалния цикъл, на жените вземали слюнчени проби за анализ на нивото на адреналин и кортизол- хормона на стреса. Оказало се, че възможността за успешно зачеване при жените с високи нива на адреналин е по-ниска с 12% от тази на жените с минимално ниво на този хормон. Нивото на кортизола, обаче, не се отразявал върху възможността за зачеване.

Експертите препоръчват на лекарите да обръщат внимание върху нивото на адреналин при жените, опитващи се да заченат, за да изберат най-подходящото време за зачеване.

Още по темата

Книги за изчистване на организма

БИЛКОЛЕЧЕНИЕ

Рецепти за домашни лечебни средства

Лечебни картинки

Заболявания

Натурални терапии

Хранене на органите

Литотерапия- лечение с камъни

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

healing_session
Публикации

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност