Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Помолете за помощ

Имате нужда от помощ?

Ако проблемите ви се множат и се чувствате смазани от всичко! Отпуснете се и се обърнете към вашия гид за помощ. Определете с точност ситуацията. Признайте, че не знаете какво да правите, или че явно няма нищо, което да можете да направите.

Ако е необходимо, потвърдете, че сте направили грешка и имате неприятности заради необмислени или егоистични действия. И накрая, помолете вашия гид да поеме проблемите ви и да се намери решение, което да е справедливо за всички засегнати страни. След това, когато забележите ума си да се отклонява към тревожна мисъл, потвърдете тихо, че сега гида ви е поел осигуряването на справедливо решение.

Проучване на възможностите

Понякога трябва да направите избор между няколко възможности, без ясно предпочитание към нито една от тях. Подобно на водата, когато среща съпротива по течението си. Тя може да продължи в различни посоки. Проучвайте различните възможности в ума си, като в същото време внимателно наблюдавайте чувствата си.

Нека приемем, че имате няколко възможности за бъдещия си начин на живот. Всички те имат някои предимства и недостатъци и не знаете какво да правите. Дори и да не правите нищо или да не променяте нищо, може да има нежелателни последствия, които трябва да бъдат оценени.

Започнете с ярко визуализиране, че следвате специфичен начин на действие и визуализирайте. Същевременно по други начини, ментално, проучете различните възможности, произтичащи от тази възможност. В същото време, внимателно следете какво чувствате от тези възможности. След това проучете втора възможност, а след това и трета по същия начин. Обикновено една от тези “игри на ума” ще ви накара да се почувствате по-добре от другите и това е тази, която трябва да приемете.

Всеки път, когато проблемите се увеличават и започнете да се притеснявате, позовете се на духовната си философия и идеали. Задайте си въпроса: “Заслужава ли си?” Останете центрирани и всичките ви проблеми скоро ще се стопят в топлината на излъчваната от вас любов и дълбок вътрешен мир.

Автор: Walter Last

Продължава >>>

Свързани публикации