Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Молитва

По принцип, в молитвата ние се молим за насоки, отдаваме благодарност и се предлагаме за служба, докато в медитацията очакваме отговор. В крайна сметка, двата метода могат да бъдат обединени в това, което можем да наречем вътрешна комуникация.

Молитва

Молитвата е средство за предаване на нашите нужди към висшето управление. Това може да е молба за помощ на нас самите или за другите, за съвет, да е израз на нашата благодарност и желание да бъдем носители на по-отговорна служба в името на човечеството.

Вие можете да продължите да отправяте своята молитва по начина, по който сте свикнали, или по който се чувствате най-добре. Когато се молите на Бог, Исус или Светец, вие приемате, че молитвата ви е предадена за разглеждане от по-нисшето ви Аз към Висшето ви Аз и от там към друг адресант, ако е необходимо. Когато имате нужда от помощ за важен проблем, формулирайте молбата си в кратка, точна форма и за предпочитане я напишете.

След това си осигурете помощта на Нисшето Аз, за да предаде вашата молитва към Висшето Аз. Това може да стане чрез молитва, обръщение, пеене или по някакъв начин, който води до повишаване на емоционалния поток, топла емоционална вълна, идваща от сърцето или слънчевия сплит. Това създава “транспортна вълна”, която сега може да модулира ясно и точно въпросите, които имате.

Най-добре е да я казвате на глас, по същия начин, по който сте я записали и със същите думи, в няколко последователни дни. В допълнение, създайте мислена картина или импресия на желания резултат. Важно е, молитвата да се извършва с дълбокото вътрешно убеждение, че искането ще бъде изпълнено.

Когато почувствате, че сте в близък контакт с вашето Висше Аз и лесно получавате напътствия, можете да продължите да се свързвате с него много по-лесно, всеки път, когато се чувствате по сходен начин.

Най-ефективната молитва е благодарността за изпълнено желание, знаейки, че то вече е започнало да се проявява на духовно ниво и скоро ще се появи в реалността.

Следва обобщение на изискванията за успешна молитва:

1. Обмислете и формулирайте своето желание.
2. Релаксирайте или влезте в медитативно състояние.
3. Създайте емоционално излияние.
4. Кажете желанието си с прости думи, за предпочитане на глас.
5. Включете благодарност за това, което очаквате да получите.
6. Имайте пълна вяра, че молитвата е успешна.
7. Повтаряйте вашата молитва няколко последователни дни.

Автор: Walter Last

Продължава >>>

Свързани публикации