Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Кварцов кристал розова аура

Кварцов кристал розова аура – безусловна любов и космическа връзка

Чакри: Всички, включително сърдечна, трето око, основа, сакрална и етерна

Свойства

Кварцовият кристал розова аура с екзотичния, ослепително-рубинено розов цвят е камък с висока вибрация, създаден чрез трайно свързване на парите на платината и други микроелементи върху чист кварц в камера с вакуум. Алхимичният процес произвежда динамична енергия, която работи върху епифизната жлеза и сърдечната чакра, за да трансформира дълбоко вкоренените съмнения в собствената ценност. Розовата аура дарява безусловна любов и създава мощна връзка с универсалната любов. Тази форма на аура кварц изпълва цялото тяло с любов, възстановявайки идеалния баланс на клетките.

Кварцът е най-мощният лечебен и енергиен усилвател на планетата заради своята спираловидна кристална форма. Той поглъща, съхранява, освобождава и регулира енергията и е отличен за нейното деблокиране. Розовата аура предпазва от радиация, генерира електромагнетизъм и разсейва статичното електричество. Кристалът работи на вибрационно ниво, настроено към специфичните енергийни нужди на човека, който се нуждае от изцеление или върши духовна работа. Той подобрява екстрасензорните способности и настройва към духовната цел.

Платината има най-високия вибрационен спектър сред всички метали. Това е Духът, Звездите, Андрогинната ангелска енергия, жизнената сила в нейния аспект на трансформация. Този кристал е настроен към горните чакри на тялото и нефизическите чакри над главата, метал за космическа връзка и звездно знание. Платината усилва връзката с ангелите и духовните водачи и носи енергийните модели на откровението. Действа върху ауричното поле, за да лекува “дупките в аурата”.

Розовата аура е активатор на сиянието на всички нива на тялото и енергийните полета и е използвана за изчистване на аурата и чакрите, премахване на въжетата, на ограничената система от вярвания, умствени модели, неизказани психични договори и астрални паразити. Кристалът подравнява и очиства всички чакри, позволявайки активиране и интегриране на светлинното тяло на дъгата. Розовата аура е наситена с божествени енергии, улесняващи контакта с Ангелските царства и Духовните наставници.

Лечебни свойства

Кристалът Розова аура е майстор-лечител и стимулира имунната система. Привежда тялото в баланс и е усилвател на енергия. Повдига настроението и въвежда в състояние на спокойствие и покой. Позволява възприемането и получаването на любовни енергии от по-висшите планове. Намалява гнева и осигурява емоционално изцеление, клетъчно изцеление и изцеление на многомерната клетъчна памет. Той е ефективен рецептор за програмиране, привежда тялото в баланс и е отличен кристал за повишаване на енергията.

Зодии: Всички

Вижте камъните в нашия Е-магазин: Кварцов кристал розова аура

Още по темата:

Други видове кварц

Амулети

Камъни и зодии. Астрология и минерали

Заредени камъни и кристали

Чакри

Целебната сила на камъните. Лечение с кристали

Почистване, активиране и грижи за камъните

Минерални еликсири – лечебни водни настойки с камъни

Нумерология на камъните

Камъни и кристали

Свързани публикации

Оргонити
Литотерапия (Лечение с камъни)

Оргонити

Оргонити – енергийни усилватели на вибрациите, създадени за изцеление чрез

Прочетете още