Количка

Кварцов кристал Аура на дъгата (Титанова Аура)

Кварцов кристал Аура на дъгата – духовно израстване и трансформация

Чакри: Всички включително, Трето око, Коронна и етерни чакри

Описание

Кристалът Аура на дъгата, известен още като Титанова Аура, има преливащ повърхностен титаниев блясък с многоцветни отражения на дъгата. Кварцовият кристал е ценен от хилядолетия като вълшебник и мощен шамански инструмент. Той активира всички енергийни центрове, телата на дъгата и цялата система от чакри. Носи ярка енергия и радост от живота, разчиства пътя за пространственото проявление на жизнената сила. Аурата на дъгата се създава чрез трайно свързване на златни и титанови пари с чист кварц в камера с много висока температура.

Лечебни свойства

Кварцов кристал Аура на дъгата е силен лечител, стимулира ендокринната система и активира вялата имунна система. Балансира тялото и успокоява нараняванията. Повдига настроението и носи състояние на спокойствие и мир, позволявайки на човека да възприема и получава любовните енергии от по-висшите нива. Полезен е при емоционални травми и обиди, при дисфункционални взаимоотношения, за многоизмерно изцеление, за многоизмерно клетъчно изцеление, ефикасен рецептор за програмиране и привеждане на тялото в равновесие.

Магически свойства

Това е кристал с висока вибрация, зареждащ цялата система от чакри и физическото тяло. Този камък носи дълбоки прозрения за взаимоотношенията на всички нива, освобождавайки кармичните връзки, които пречат на взаимоотношенията в настоящия живот. Полезен е при дисфункционални отношения, тъй като осветлява проблемите и освобождава от негативните емоции, такива като обида или скръб.

Кристалите Аура на дъгата са камъни на Хермес, богът на бързия ум и остроумието и когато се носят увеличават енергията, жизнеността, интелигентността и остроумието. Титанът е металът на силата и непобедимостта, извикващ воина, героя и резонира с енергиите на Марс. Камък на действието и движението. Този метал повишава физическата жизненост и внася повече енергия в ауричното поле, противоотрова срещу мудността и умората. Той е метал на новото съзнание, когато се извършва великата трансформация на човечеството. Той стимулира ауричното поле и меридианите, действа като призма за енергия на ниво душа, изпълвайки аурата с дъговия спектър на светлината.

По време на лечение този камък засилва и усилва енергията на другите камъни и осигурява защита от електромагнитните полета, създавани от електрониката и компютрите. Златото увеличава силата на повечето скъпоценни камъни, символ на кралската власт, небесните царства и Божествения Отец. Кварцовият кристал Аура на дъгата се свързва със Слънцето, с огъня, а енергията най-добре представя бога на слънцето Ра. Златото, свързано със светско познание и разбиране на проявлението, стимулира страстта, креативността, сексуалността и активира основата чрез трета чакра.

Зодиакални знаци: Всички зодии

Вижте камъните в нашия магазин: Кварцов кристал Аура на дъгата (Титанова Аура)

Още по темата:

Амулети

Камъни и зодии. Астрология и минерали

Заредени камъни и кристали

Чакри

Целебната сила на камъните. Лечение с кристали

Почистване, активиране и грижи за камъните

Минерални еликсири – лечебни водни настойки с камъни

Нумерология на камъните

Камъни и кристали

Свързани публикации

Оргонити
Литотерапия (Лечение с камъни)

Оргонити

Оргонити – енергийни усилватели на вибрациите, създадени за изцеление чрез

Прочетете още