Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Кварцов кристал Аура на дъгата (Титанова Аура)

Кварцов кристал Аура на дъгата – духовно израстване и трансформация

Чакри: Всички включително, Трето око, Коронна и етерни чакри

Описание

Кристалът Аура на дъгата, известен още като Титанова Аура, има преливащ повърхностен титаниев блясък с многоцветни отражения на дъгата. Кварцовият кристал е ценен от хилядолетия като вълшебник и мощен шамански инструмент. Той активира всички енергийни центрове, телата на дъгата и цялата система от чакри. Носи ярка енергия и радост от живота, разчиства пътя за пространственото проявление на жизнената сила. Аурата на дъгата се създава чрез трайно свързване на златни и титанови пари с чист кварц в камера с много висока температура.

Лечебни свойства

Кварцов кристал Аура на дъгата е силен лечител, стимулира ендокринната система и активира вялата имунна система. Балансира тялото и успокоява нараняванията. Повдига настроението и носи състояние на спокойствие и мир, позволявайки на човека да възприема и получава любовните енергии от по-висшите нива. Полезен е при емоционални травми и обиди, при дисфункционални взаимоотношения, за многоизмерно изцеление, за многоизмерно клетъчно изцеление, ефикасен рецептор за програмиране и привеждане на тялото в равновесие.

Магически свойства

Това е кристал с висока вибрация, зареждащ цялата система от чакри и физическото тяло. Този камък носи дълбоки прозрения за взаимоотношенията на всички нива, освобождавайки кармичните връзки, които пречат на взаимоотношенията в настоящия живот. Полезен е при дисфункционални отношения, тъй като осветлява проблемите и освобождава от негативните емоции, такива като обида или скръб.

Кристалите Аура на дъгата са камъни на Хермес, богът на бързия ум и остроумието и когато се носят увеличават енергията, жизнеността, интелигентността и остроумието. Титанът е металът на силата и непобедимостта, извикващ воина, героя и резонира с енергиите на Марс. Камък на действието и движението. Този метал повишава физическата жизненост и внася повече енергия в ауричното поле, противоотрова срещу мудността и умората. Той е метал на новото съзнание, когато се извършва великата трансформация на човечеството. Той стимулира ауричното поле и меридианите, действа като призма за енергия на ниво душа, изпълвайки аурата с дъговия спектър на светлината.

По време на лечение този камък засилва и усилва енергията на другите камъни и осигурява защита от електромагнитните полета, създавани от електрониката и компютрите. Златото увеличава силата на повечето скъпоценни камъни, символ на кралската власт, небесните царства и Божествения Отец. Кварцовият кристал Аура на дъгата се свързва със Слънцето, с огъня, а енергията най-добре представя бога на слънцето Ра. Златото, свързано със светско познание и разбиране на проявлението, стимулира страстта, креативността, сексуалността и активира основата чрез трета чакра.

Зодиакални знаци: Всички зодии

Вижте камъните в нашия магазин: Кварцов кристал Аура на дъгата (Титанова Аура)

Още по темата:

Амулети

Камъни и зодии. Астрология и минерали

Заредени камъни и кристали

Чакри

Целебната сила на камъните. Лечение с кристали

Почистване, активиране и грижи за камъните

Минерални еликсири – лечебни водни настойки с камъни

Нумерология на камъните

Камъни и кристали

Свързани публикации

Оргонити
Литотерапия (Лечение с камъни)

Оргонити

Оргонити – енергийни усилватели на вибрациите, създадени за изцеление чрез

Прочетете още