Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Кристални обелиски и кули

Кристални обелиски
Обелискът е заострена четиристенна каменна колона с пирамидален връх, представляващ уловител на лъчи от слънцето или от “покрива на света”. Заостреният стълб на обелиска символизира пътуването на духа от вибрациите на материалния “земен” свят до фините енергии на етерното поле. Смята се, че “колоните на обелиска поддържат небесата, висшият стремеж на човечеството”.

Вертикалната структура и форма на кулата подсказват за йерархията между висшето и низшето, силата и безсилието. Чувствате ли се изгубени от живота в самоизолация? Живеете ли в кула от слонова кост, далече от другите? Кулата е вашата сила и защитна крепост? Или кулата създава емоционална дистанция и усещане за дискриминация към другите?

Кристалната кула дава смелост да бъдете отворени за различни перспективи с далновидна гледна точка. Може би търпението и издръжливостта в самотата, което понякога изглежда като затвор, напомня за това, че всички ние просто “отбиваме срока”. Кулата поддържа движението навътре в себе си с творчески мисли, позволяващи размисъл и изучаване, търпеливо очаквайки ново виждане. Обелиските и кулите са инструменти на Божественото време, маркиращи свещеното пространство и време.

Вижте обелиските в нашия магазинОбелиски

Още по темата:

Кристални жезли (шипове, пръчици)

Кристална лечебна решетка (енергийна стимулация)

Заземяване

Кристални топки и сфери

Оргонити

Свързани публикации

Оргонити
Литотерапия (Лечение с камъни)

Оргонити

Оргонити – енергийни усилватели на вибрациите, създадени за изцеление чрез

Прочетете още