Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Кристални топки и сфери

Кристални топки и сфери

Кристалните топки и сфери са кристали, които са оформени и полирани в сферична форма. Заоблеността на кристалната топка символично представлява чувството за единство, цялост, завършеност, карма и уважение към цикличните енергии. Формата на сферата изпраща енергийни светлинни вибрации във всички посоки. Гладката повърхност на сферата улеснява ясната комуникация и спомага за поддържане на движението на енергийния поток.

Кристалните топки и сфери са отлични инструменти за гадаене. В практиката, наречена “гадаене на кристал”, човекът интуитивно се “взира” в повърхността и дълбините на сферата, използвайки кристалната топка като “прозорец” за получаване на информация. Енергийните вибрации от кристалната топка се свързват с енергиите на съзнателното тяло, правейки интуитивните видения “видими” от чакрата на третото око, силни и ясни.

Кристалните топки помагат за изпълване на ума с осъзнатост и насочване на лечебни енергии чрез съзнателното тяло. Премествайки енергията във времето, кристалните топки и сфери могат да позволят на човека да види обстоятелствата от друга гледна точка.

Кристалните топки могат да бъдат ефективни при очистване и лечение на всякакви течове в ауричното поле. Те са отлични “утешители за ръце”, които да използвате по време на стрес. Държането на кристална топка внася нейните лечебни вибрации в ауричното поле, позволявайки промяна в енергийните полета. Кристалните топки и сфери също са отлични кристални инструменти за фокусиране при медитация.

Още по темата:

Кристални жезли (шипове, пръчици)

Кристална лечебна решетка (енергийна стимулация)

Заземяване

Свързани публикации

Оргонити
Литотерапия (Лечение с камъни)

Оргонити

Оргонити – енергийни усилватели на вибрациите, създадени за изцеление чрез

Прочетете още