Как за 5 минути да намалите главоболието!

Лиу ХУНШЕН– доктор на футболния клуб “Спартак” (Москва), открива тайните на традиционната китайска медицина. Той лекува спортсмените с помощта на мануална терапия и акупунктура.

 

 

Точка номер 1
Ако продължите линията на веждите, тогава тази точка ще бъде точно над горната костна част на носа.

Точка номер 2
Симетрични точки от двете страни на лицето. Едва забележими падини на два сантиметра от външния край на веждите. Натискайте едновременно.

Точка номер 3
Две симетрични точки, разположени над краищата на веждите в мястото, където линията на растежа на косата прави така наречения “ъгъл”. Трябва да натискате в горния “връх” на този ъгъл. Масажирайте ги едновременно.

Точка номер 4
Тази точка не е на лицето, а на главата. Необходимо е да прекарате въображаема линия от ухо до ухо. В средата на тази линия, в горната част на главата, се намира тази точка.

Как да притискате?

Указаните точки трябва да се масажират с върха на пръстите за около минута. Обработвайте точките последователно от 1 до 4. Натискайте силно, но без усещане за болка.

Не е от значение, по часовниковата стрелка или обратно. Важното е да има усещане за натиск върху точката. Ако не сте намерили точното място на точките, това не е опасно. Просто няма да има никакъв ефект. Обикновено точките са болезнени, това може да бъде добър ориентир за откриването им. Можете да повторите масажа след кратка почивка!

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност