Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Как да забравите?!

Предлагам ви една елементарна изпитана техника, която ще ви помогне да забравите случки и хора, които се опитвате да изхвърлите от мислите си. Те са ви причинили неприятни чувства и усещания, обиди, унижение, възползване от вас, чувства и мисли, които не желаете, но не успявате да изхвърлите от мозъка си.

Техниката се състои в следното, когато усетите, че отново мисълта за нещо негативно ви обзема и нараства, пийнете малко вода, но не я гълтайте, задръжте я за малко в устата си, можете и да жабурите, след това я изплюйте и си кажете “Забравих”. Правете го всеки път, когато усетите, че чувството се надига във вас. Ще бъдете изненадани, колко бързо ще забравите! Трябва да благодарим на Бог, че ни е дал водата, която за нас е живота и щастието!

Наскоро поставих изследване на сайта в раздела Медновости, в което учените доказват, защо, когато човек е разстроен, пиенето на вода му помага да се успокои. Бих ви казала, не пийте водата, а я изплюйте и забравете! Опитайте тази техника и за отказване от лоши навици- тютюн, алкохол, наркотици, нямам наблюдения, но мисля, че ще помогне! И още, повикайте Ангела на Забравата, той ще ви помогне да забравите!

Още по темата

Книги за изчистване на организма

Билколечение

Рецепти за домашни лечебни средства

Лечебни картинки

Заболявания

Натурални терапии

Хранене на органите

Литотерапия – лечение с камъни

Камъни и кристали

Свързани публикации