Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Ангел на Забравата

Ангел на Забравата. Той е при вас, за да ви помогне да забравите за всички мъки, раздели и обиди, които ви измъчват. Днес много хора използват думите, за да нараняват ближните си, като мислят, че така показват, колко са мъдри. Мъдростта означава, да умееш да мълчиш и да говориш тогава, когато има какво да кажеш на другите, само глупавия човек говори, за да каже нещо.

Ангелът на Забравата ще ви помогне да забравите глупавите неща, които сте чули и които подобно на вируси са ви обсебили. Облегнете се на Ангела и той ще изтрие от вас лошите спомени, мисли и чувства, които ви измъчват и бавно, но сигурно убиват.

Да забравиш означава да мислиш в перспектива и да отсяваш истината от лъжата, да се освобождаваш от “триците”, с които ежедневно ви посипва живота. Научете се да забравяте всичко, което ви пречи да бъдете щастливи, усмихнати и вдъхновени, защото всеки ден е Божи Дар и той трябва да бъде изживян и почувстван, той трябва да ви донесе опитност, която да остане трайно в сърцето ви. Забравата е начина да живеете пълноценно и смислено, да творите!

Когато усетите, че животът ви е обзет от чужди мисли, обиди и негативни усещания, повикайте Ангелът на Забравата и той ще ви помогне да изчистите Ума и Сърцето си и да продължите с Надежда в бъдещето! Защото той е Ангел на Забравата

Вижте  Ангели

Свързани публикации