Ангел на Свободата

Ангелът на Свободата е при вас, за да ви помогне да промените общуването си с другите, защото, когато другите ни контролират, когато в близост до тях не можем да направим нищо, освен да изпълняваме техните желания, това противоречи на нашето човешко достойнство.

Днес ние имаме външна свобода. В общуването помежду си, обаче, много хора не се чувстват свободни, хванати са в капана на чуждите очаквания. Те не смеят да се откъснат и да плуват срещу течението. Те усещат, че другите ги контролират, тъй като не смеят да изразяват свободно това, което мислят. А когато над нас властват нашите емоции или навици- ние не се чувстваме добре.

Болшинството хора мислят за това, какво очакват другите от тях, какво другите ще си помислят за тях и се страхуват. Такъв човек вече не е самия себе си, а се опитва да бъде такъв, какъвто се харесва на другите. По този начин той е невъзможно да разбере, кой е всъщност.

Ангелът на свободата ще ви помогне, насочвайки и позволявайки ви свободно да бъдете самия себе си. Вътрешната свобода казва, че никой не може да се разпорежда с вашето истинско “аз”. Тя дава независимост и в приятелството.

Вие не определяте себе си, изхождайки от очакванията на другия. Винаги оставате себе си. А това е от съществено значение за успешното общуване, защото във всяко общуване е нужна определена свобода.

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

Ангел на Свободата

Ангелът на Свободата е при вас, за да ви помогне да промените общуването си с другите, защото, когато другите ни контролират, когато в близост до

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност