Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Ангел на Радостта

Ангел на Радостта. Той е при вас, за да ви озари с вътрешна светлина и ви позволи да бъдете радостни и чисти, светли и спокойни, така че с ваша помощ светът да стане по-светъл и по-щастлив.

Радостта не е просто вродена черта на характера. Тя възниква от голямата вяра, че човекът го приемат такъв, какъвто е той всъщност, т.е. всичко е добро. И още радостта произлиза от смелостта да видиш собствената си истина.

Християните са убедени, че само онзи, който дава божествена светлина от дъното на душата си, може да излъчва радост. В него вече не е останало нищо тъмно, той не трябва да скрива нещо грозно и плашещо. Той върви по света безгрижно. Това не е наивен оптимизъм, а позиция, която произтича от контакта с истината. Казано честно, той вече няма нужда да мисли за потенциалните проблеми или опасности.

Такава веселост е заразителна. В близост до радостен човек не можете да мислите за гибелта на света. Невъзможно е да се потопите в съжаление за плачевното му състояние. Веселите хора не затварят очите си за конкретна ситуация.

Те не се отвръщат от тъмната страна. Но, виждат всичко от различна перспектива, от гледната точка на духа, разсейват тъмнината, докато не се появи Божествена светлина. Те виждат от гледната точка на ангелите, на реалността, каквато е, обаче са готови да се издигнат над нея на крилата си и въпреки всички трудности да я погледнат весело.

Радостният човек не се страхува. Той ви осветява. И вие изведнъж се чувствате леко.
Защото той е Ангел на Радостта

Вижте  Ангели

Свързани публикации