Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Изчистване на токсични метали от тялото

Натрупването на токсични метали, особено живак от амалгамни пломби и ваксини e основен проблем в много заболявания. Доказано е, че металите причиняват или влошават хиперкоагулацията. Използвайте перорални хелатни продукти, за да намалите това токсично натоварване. За детоксикация на черния дроб са необходими серни съединения. Ако те не се понасят добре, добавете добавка с молибден. Един от най-силните хелатори на метали е алфа-липоевата киселина (наричана още тиоктова киселина), която има рядката способност да преминава кръвно-мозъчната бариера и да изтегли живака от мозъчните клетки. Може да се комбинира с бял трън (екстракт) за активиране на черния дроб.

Натриевият тиосулфат може да отстрани живака от други органи. В комбинация с ДМСО той също може да отстрани живака от мозъка. Хлорела (прах от разрушени клетки) предпазва от повторно усвояване от червата на изведените метали. Полезни са също MSM, N-ацетилцистеин, алфа-токоферол и аскорбинова киселина. Олеуропеинът в екстракта от маслинови листа може да хелатира излишното желязо и мед. Освен това EDTA (Етилендиаминтетраоцетната киселина) може да се абсорбира под езика за перорално хелиране, но аз не го харесвам, тъй като безразборно премахва и важните микроелементи, които след това трябва да бъдат възстановени.

Можете също да опитате протокола за елиминиране на невротоксини на Клингхардт. По-лесен за прилагане е протоколът на Кътлер (вижте също Mercury Detox). Алфа липоевата киселина се използва в продължение на 3 дни и 2 нощи на всеки 3 часа през деня и на всеки 4 часа през нощта. Прави се веднъж седмично или се повтаря две седмици. Всяка доза може да бъде от 1/4 до 1 mg/kg телесно тегло. По време на детоксикацията здравословните проблеми могат временно да се увеличат. Смятам, че ако се използва допълнително натриев тиосулфат и евентуално хлорела и DMSO, строгият график, както е в протокола на Кътлър, е по-малко важен. За предпочитане е да правите хелатиране на живак и токсични метали едва след като се справите с гъбичните проблеми като Candida.

Автор: Walter Last

Продължава

Още по темата

Книги за самолечение на Walter Last

Токсините в човешкото тяло

Биологична кислородна терапия

Свързани публикации