Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Фосили (вкаменелости)

Фосили (вкаменелости) – телепатия и сила на ума

Чакри: I чакра (Муладхара) – коренна/основа, II чакра (Свадхистана) – сакрална, пъпна и III Чакра (Манипура) – слънчев сплит.

История и описание

Фосилите се създават, когато органична материя, като кости, черупки, растения, риби, дървета, се трансформират в резултат на разлагане като остават само твърдите частици. Погребани в слоеве от седимент, те се пресират в камък чрез природните сили на времето и геоложкия натиск.

Лечебни свойства

Фосилите могат да бъдат полезни в подпомагане на лечението на заболявания и слабост на костите, скелетната система, ръцете и краката.

Магически свойства

Фосилите олицетворяват времето, вечността и еволюцията. Те са отлични лечебни инструменти за работа с проблеми от минали животи и за освобождаване от всичко, което вече не служи на вашата висша цел. Вкаменелостите усилват телепатията и стимулират ума. Шаманите по целия свят използват фосили като силови инструменти за усилване на енергията и за подобряване на способностите за ясновидство, астрално пътуване и пътешествия.

Фосилите подпомагат енергийно удължаването на продължителността на живота, като намаляват токсините, тревожността и стреса чрез балансиране на емоциите. Имат много успокояваща и умиротворяваща енергия, която носи усещането за спокойствие, удовлетворение и комфорт.

Фосилите помагат в бизнес начинанията, за проявата на постижения в бизнеса, комуникацията и при разработването на нови идеи и стратегии. Повишават чувството на увереност в себе си и успех. Помагат за освобождаване от стари парадигми и създават основа за промени.

Фосилите са полезни за доброто “стоене на земята”, помагайки за стабилността и физическата издръжливост.

Вижте камъка в нашия магазин: Фосил (вкаменелост)

Вижте още

Амулети

Камъни и зодии. Астрология и минерали

Чакри

Целебната сила на камъните. Лечение с кристали

Минерални еликсири – лечебни водни настойки с камъни

Нумерология на камъните

Камъни и кристали

Свързани публикации

Оргонити
Литотерапия (Лечение с камъни)

Оргонити

Оргонити – енергийни усилватели на вибрациите, създадени за изцеление чрез

Прочетете още