Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Видове фантомен кварц

Фантомен кварц – това е подобен на призрак кристал вътре в основния кристал. Символизира универсалното съзнание. Целта на фантомния кристал е да стимулира изцелението на планетата и да активира целебните способности на хората. Той се свързва с духовния водач и подобрява медитацията. Улеснява достъпа до Акашовите записи, четенето на минали животи и възстановяването на потиснати спомени, за да постави миналото в контекст, а може също да ви пренесе в състояние между животите. При лечение може да бъде полезен при нарушения на слуха и отваря ясното чуване.

Аметист фантомен кварц – има достъп до състоянието преди раждането и плановете за настоящия живот. Подпомага оценката на напредъка, постигнат с духовните уроци по време на текущото въплъщение.

Черен фантомен кварц – осигурява енергията на кварца в съчетание със свойството на заземяване чрез идеалното подравняване на физическите енергийни центрове. При използване на черни фантомни кристали не е необходим допълнителен камък за заземяване.

Хлорит фантомен кварц (зелен) – помага за самореализацията и премахване на енергийните импланти.

Кристалите на зеления фантомен кварц са кварцови кристали в зелен цвят, които съдържат или хлорит, или са образувани от глинестия минерал каледонит. Имат отлична лечебна енергия и осигуряват бърз процес на възстановяване. Използвани са за осигуряване на достъп и предаване на информация от ангелските царства. Кристалите подпомагат ясното чуване като осигуряват чиста, ясна и точна вербализация на получените съобщения. Съдържат вродена мъдрост. Данните се съхраняват в камъка и са достъпни за ползвателя, за да помогнат за проявлението, което способства духовното му развитие. Внася хармония в ситуациите и осигурява подкрепа и прозрение във всички начинания. Облекчава отчаянието и помага за усещането за подкрепа. Облекчава пристъпите на паника, стабилизира биполярните разстройства и помага за самореализацията.

Зеленият фантомен кварц с включен хлорит, поглъща негативната енергия и токсините и изчиства блокираните зони от застояла енергия. Тази форма на зелен фантомен кварц подпомага откриването на източника и отстраняването на енергийните импланти. Хлоритът също така подпомага заздравяването на кухината, която остава след отстраняването на импланта.

Зеленият фантомен кварц с включен каледонит стимулира 1-ва чакра, гърлена чакра и чакра на третото око. Подпомага психическата сила и интуицията. Тази форма на кварц помага в публичните изяви и речи. Помага в астралната проекция и осигурява портал по време на променени състояния към разширяване на знанията.

Кристалите на оранжевия фантомен кварц могат да стимулират възраждането на цялата физическа форма. Използвани са за намаляване на степента на пристрастяване, за утеха и стабилизиране на зависимия човек. Използвани са при лечение на далака.

Оранжевият фантомен обърнат кварцов кристал всъщност е сплав на кварц с карнеол, където карнеолът и кварцът заедно образуват външната страна, а чистотата на кварца поаволява да се види отвътре. Огледът на вътрешния кварц се улеснява чрез полиране на дъното на кристала. Тези кварцови кристали са използвани за иницииране на верижна реакция на енергиите в тялото, позволявайки на човека да поддържа себе си дълго време. Тези кварцови кристали повишават издръжливостта, постоянството и упоритостта.

Розовият фантомен кварц се използва за стимулиране на сърдечната чакра. Кристалите могат да се използват за премахване на чувството за изоставеност и сдържаност, за да продължат към целите си без ограничение. Използвани са от лечители за получаване на информация за възстановяване на физическото тяло.

Кристалите на червения фантомен кварц съдържат и лимонит, каолинит и хематит. Комбинацията от четирите минерала дава допълнителни свойства на кристалите. Използват се за стимулиране на първите три чакри. Обединявайки енергиите те произведат силно разпознаваема жизнена сила, насочена към творчество, интелектуално развитие и интуитивни усилия. Червените фантомни кристали осигуряват стимулиране на интелекта на клетъчната структура на тялото. Червените фантомни кристали ще бъдат достъпни за тези, които са готови за комплекс от енергийни сили.

Кристалите на опушения фантомен кварц ви връщат назад във времето, преди да напуснете своята група от души, и ви свързват с целта на груповото въплъщение. Опушените фантомни кварцови кристали могат да ви помогнат да откриете и привлечете членове на вашата група от души. Ако в целта на групата са се намесили негативните енергии, кристалите ще ги премахнат, връщайки групата обратно към първоначалната чистота на намерението.

Кристалите на жълтия фантомен кварц съдържат лимонит и той носи допълнителни свойства. Кристалите стимулират интелектуалните възможности на ползвателя. Внасят яснота на мисълта в използването на целебните енергии на минералното царство. Символичното присъствие на множеството фантомни кристали показва многостранния живот, който всички ние живеем. Жълтите фантомни кварцови кристали разкриват истината за съществуването на чистото и непокварено сърце и ум.

Сибирският син кварц е блестящ син кварц, създаден лабораторно от кварц и кобалт. Кварцът е мощен антидепресант, повдигащ настроението и внасящ дълбоко умиротворение. Активира чакрите на гърлото и третото око, като стимулира психическото зрение и телепатията, подобрява комуникацията. Сибирският син кварц носи интензивни видения и отваря към космическото съзнание. Помага да казвате истината и да бъдете чути. Като минерален еликсир сибирският син кварц лекува инфекции на гърлото, стомашни язви и стрес. Приложен външно, облекчава възпаления, слънчево изгаряне и схващане на врата или мускулите.

Вижте камъните в нашия Е-магазин

Още по темата:

Амулети

Заредени камъни и кристали

Камъни и зодии. Астрология и минерали

Чакри

Целебната сила на камъните. Лечение с кристали

Почистване, активиране и грижи за камъните

Минерални еликсири – лечебни водни настойки с камъни

Нумерология на камъните

Камъни и кристали

Свързани публикации

Оргонити
Литотерапия (Лечение с камъни)

Оргонити

Оргонити – енергийни усилватели на вибрациите, създадени за изцеление чрез

Прочетете още