Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Червен фантомен кварцов кристал

Червен фантомен кварцов кристал – отстранява същности и осигурява защита

Чакри: каузална чакра (минал живот), I чакра (Муладхара) – корен/основа, II чакра (Свадхистана) – сакрална, пъпна, III Чакра (Манипура) – слънчев сплит, IV чакра (Анахата) – сърдечна и VII Чакра (Сахасрара) – коронна.

Свойства

Червените фантомни кварцови кристали помагат за улесняване на достъпа до Акашовите записи и при възстановяването на потиснати спомени. Те имат включвания на хематит, лимонит и/или каолинит. Кристалът има достъп до информация за изцеление на физическото тяло чрез етерния план и може да измени пагубните модели и да премахне негативните същности.

Лимонитът произлиза от гръцкото “Leimons”, което означава блатиста ливада. Този кристал е заземяващ и осигурява защита по време на метафизични занимания, като усилва телепатията и улеснява изцелението на вътрешното дете с помощта на други камъни. Той отключва метафизичното съзнание при носене в дясната ръка (при десничари) и позволява на метафизичните способности да останат отворени при носене в лявата ръка. Кристалът премахва енергийните импланти и изцелява аурата.

Хематитът може да помогне за изцеляване на гнева и остатъчната болка от предишни животи. Осигурява защита по време на пътуване извън тялото. Защитава душата и я насочва обратно в тялото. Червеният фантомен кварц с хематит, преодолява екзистенциалното отчаяние и възстановява жизнената сила и жизнеността на тялото. Той е добър кристал – талисман за бизнеса, тъй като повишава финансовата сигурност, предизвиква постоянство, помага за преодоляване на разочарованието, а знаещите земни целители могат да стабилизират планетата при използване на този кристал.

Лечебни свойства

Червеният фантомен кварц отнема стреса, лекува вътрешното дете, повишава самочувствието, силата на волята и е главен майстор лечител за всякакви състояния. Може да бъде полезен за лекуване от стари модели и премахване на принуди, зависимости, преяждане, пушене, прекомерно угаждане, истерии и възпаления. Това е добър камък за плахи жени. Подпомага образуването на червени кръвни клетки и при проблеми с кръвообращението, болест на Рейно и анемия. Може да се използва за повишаване на енергията.

Зодии: Всички

Вижте камъните в нашия Е-магазин

Още по темата:

Други видове кварц

Амулети

Камъни и зодии. Астрология и минерали

Заредени камъни и кристали

Чакри

Целебната сила на камъните. Лечение с кристали

Почистване, активиране и грижи за камъните

Минерални еликсири – лечебни водни настойки с камъни

Нумерология на камъните

Камъни и кристали

Книги за самолечение на Walter Last

Свързани публикации

Оргонити
Литотерапия (Лечение с камъни)

Оргонити

Оргонити – енергийни усилватели на вибрациите, създадени за изцеление чрез

Прочетете още