Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Бисмут

Бисмут – трансформация

Чакри: всички

Описание

Бисмутът е лабораторно създаден и е крехък, сребристо-бял метал с потъмняло преливащо покритие. В козметичната индустрия бисмутът придава опалесцентни свойства на сенките за очи, червилото и лака за нокти. Бисмутът се смесва с други метали, за да образува стопяеми сплави, които са използвани в устройства за пожарна безопасност и зашитни тапи поради ниската им температура на топене. С него често се свързват такива метали като никел, кобалт, сребро, калай и уранови сулфиди.

Магически свойства

Бисмутът е кристален жетон за пътешественици. Полезен е за физическо пътуване, както и за астрално или шаманско пътуване. Помага да се насладите на пътуването.

Бисмутът е известен като “камък на трансформацията”. Може да бъде полезен за преодоляване на чувството на изолация и за подкрепа в периоди на растеж. Помага за съсредоточаване и спокойно движение напред по време на трансформацията. Способства жизнеността и трансмутира енергията във всички чакри. Поощрява сплотеността в групите и отношенията, създава фокусиране върху общата цел. Насърчава усещането за връзка с другите и разбирането за “Всичко е това, което е”.

Лечебни свойства

Бисмутът може да се използва при лечение на храносмилателни разстройства и инфекции на кожата. А също може да се използва и за намаляване на треската.

Зодии: Водолей

Вижте образци на бисмут в нашия Е-магазин

Още по темата:

Амулети

Камъни и зодии. Астрология и минерали

Заредени камъни и кристали

Чакри

Целебната сила на камъните. Лечение с кристали

Почистване, активиране и грижи за камъните

Минерални еликсири – лечебни водни настойки с камъни

Нумерология на камъните

Камъни и кристали

Книги за самолечение на Walter Last

Свързани публикации

Оргонити
Литотерапия (Лечение с камъни)

Оргонити

Оргонити – енергийни усилватели на вибрациите, създадени за изцеление чрез

Прочетете още