Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Видове Аура кварц

Аква аура кварц – притежава интензивна енергия, дължаща се на алхимичен процес, който свързва златото с чистия кварц. Кварцът изцелява, очиства и успокоява аурата като освобождава от всякакъв стрес и заздравя дупките. Активира чакрите, особено гърлената, като така подпомага общуването от сърцето. Отнема негативността от фините енергийни тела, а от връзките на духовното тяло създава вселенски енергии. След това активира изявата на душевната енергия, реализирайки най-високия ви потенциал. Стимулира канализирането и себеизразяването, задълбочава духовната настройка и общуване. Аква аура кварцът е защитен камък, който предпазва от психически или психологически атаки. Дарява дълбок покой по време на медитация. В съчетание с други кристали усилва техните лечебни свойства. Кварцът укрепва тимусната жлеза и имунната система.

Кварцът Аура на Дъгата (Титанова аура) се образува чрез свързване на злато и титан с чист кварц. Активирайки всички енергийни центрове в тялото, кристалът разчиства пътя за проява на жизнената сила през различните тела, внасяйки ярка енергия и радост от живота. Полезен е за проблемни отношения, тъй като помага за освобождаването на негативни емоции, обида или скръб от миналото, внасяйки дълбоки прозрения в отношенията на всички нива. Кристалът аура на дъгата помага за освобождаването от кармични връзки, които пречат на отношенията в настоящия живот.

Кварцът опалова Аура има много по-блед цвят на дъгата, който се получава от платина. По същия начин, както дъгата в небето дава надежда и оптимизъм, той е кристал на радостта. Очиства и балансира всички чакри и интегрира светлинното тяло във физическите измерения. Кристалът открива дълбоко състояние на медитативно осъзнаване, заземявайки информацията, получена във физическото тяло. Води до състояние на пълно единение с Божественото чрез космическото съзнание.

Кварцът розова аура се формира чрез свързването на кварц и платина, произвеждайки динамична енергия, която въздейства върху епифизната жлеза и сърдечната чакра, трансмутирайки дълбоко вкоренените съмнения в собствената ценност. Дарява безусловната любов към себе си и връзка с универсалната любов. Изпълва цялото тяло с любов, възстановявайки клетките до идеален баланс.

Кварцът рубинова аура също се образува от кварц и платина, но дава много по-дълбок цвят. Рубиновата аура очиства основната първа чакра от стари проблеми с оцеляването и злоупотребата, като внася страст и жизнена сила, активира мъдростта на сърцето. Духовно повдигаща, рубиновата аура отваря към Христовото съзнание. Той е защитен кристал срещу агресия и насилие. При лечение е от полза за ендокринната система и е естествен антибиотик срещу гъбични инфекции и паразити.

Кварцът слънчева аура е ярък, ярко жълт кристал, образуван от злато и платина. Слънчевите енергии са мощни и изключително активни. Активира и очиства слънчевия сплит, освобождавайки от стари емоционални травми и обиди. На духовно ниво слънчевата аура разширява и защитава. Облекчава запека и освобождава от токсините.

Кварцов кристал Ангелска Аура

Вижте камъните в нашия Е-магазин

Още по темата:

Амулети

Заредени камъни и кристали

Камъни и зодии. Астрология и минерали

Чакри

Целебната сила на камъните. Лечение с кристали

Почистване, активиране и грижи за камъните

Минерални еликсири – лечебни водни настойки с камъни

Нумерология на камъните

Камъни и кристали

Свързани публикации

Оргонити
Литотерапия (Лечение с камъни)

Оргонити

Оргонити – енергийни усилватели на вибрациите, създадени за изцеление чрез

Прочетете още