Ангел на Верността

Ангелът на Верността е при вас, за да усили вашата вяра в това, че любовта е тази, която ще ви помогне да останете верни на себе си и на хората, които обичате.

Днес, верността не е модерна и не се смята за необходима. Вие сте чували много клетви за вярност, които бързо биват забравяни. Много хора се страхуват да се обвързват с клетви за вярност, защото не вярват в силата на своите чувства и воля да останат верни.

Но, всички искат около тях да има верни хора, които да ги дарят със сила, защита и увереност. А се съмняват за верността на другите, което всъщност е отражение на собствените им съмнения за това, че те самите не могат да бъдат верни.

Ангелът на Верността иска да ви дари със силата да не се страхувате да бъдете верни, да не губите любовта по пътя си, защото верността винаги предполага наличието на Любов! През каквито и изпитания и промени да преминете, да останете верни на себе си и на вас да може да се разчита.

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

healing_session
Публикации

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност