Ангел на Вдъхновението

Ангелът на Вдъхновението е при вас, за да ви вдъхнови, за да направи възможно, вие да бъдете увлечени от това, което виждате и преживявате, от това, което сте самите вие. Защото въодушевявайки се, вие увличате другите след себе си и градите планове за бъдещето, преодолявайки всички препятствия.

Думата “вдъхновение” идва от думата “дух”. Вдъхновението това е вътрешно вълнение дори при вида на красив пейзаж. В това състояние човек може да бъде изваден от безчувствеността и да се потопи напълно в преживяването.

В такива случаи, гърците говорели за екстаз, което означава- да излезеш извън себе си, да се наслаждаваш на ентусиазъм и щастие. Накрая, да имате способността да се възхищавате, означава да се приобщавате към Бог, който ви посреща навсякъде- във вещите, хората, думите, музиката, изкуството.

Онези, които знаят, как да се възхищават, могат да увличат другите. От тях струи живот. Те не седят цяла вечер, мърморейки нещо под носа си- възторгът ги задушава. Те имат идеи, с които искат да вдъхновяват и другите. Те могат ентусиазирано да говорят за това, което са преживели- и жизнеността и свежестта са точно в това.

Тогава разговорът не просто тихо бълбука- той става забавен, увлекателен и постоянно се появяват нови идеи и планове. Така в нас се пробужда вкусът към живота. Такива хора ни съживяват и въодушевяват.

Когато сте загубили вдъхновението в живота си, призовавайте Ангела на Вдъхновението, той ще ви покаже, колко красиво и прекрасно е всичко около вас, колко прекрасно сте самите вие, дете на Бога.

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

healing_session
Публикации

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност