Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Ангел на Увереността

Ангел на Увереността

Той е при вас, за да ви дари с увереност и да ви помогне да преодолеете страха от бъдещето, който днес е масово внушаван.

Хората, които се опитват да всяват страх в душата ви го правят, за да имат власт над вас. Не им се доверявайте! Доверие означава да виждате и усещате, как Бог управлява и насочва всички, как той изпраща Ангелите, за да помагат на хората! Ангелът на Увереността ще ви дари с вяра и надежда в бъдещето, за да се доверявате само на собствената си преценка и на собствените си очи за това, какво се случва около вас.

Увереността вижда повече от вестникарските заглавия, тя вижда още и вътрешната същност на всички неща, търси присъствието на Божиите Ангели в света, които са с нас и ни защитават със своята Любов и Светлина. Човекът, притежаващ увереност, не върви по света сляпо. Той вижда, къде го дебне опасност. Но той знае, че Ангелите са до него и се чувства защитен, все едно го носят на ръце.

Ангелът на Увереността ви казва, че вие не сте сами, изоставени на произвола на съдбата, че той е до вас и ще ви избави от всички страхове. Вярвайте в това!
Призовавайте Ангел на Увереността

Вижте  Ангели

Свързани публикации