Ангел на Уважението

Ангелът на Уважението е при вас, за да ви покаже, че трябва да уважавате себе си като човешко същество с Божествено достойнство и да не позволявате другите да навлизат във вашето лично пространство.

Уважението е свързано с внимание към другите не заради техния успех, а защото са хора. Ако човек чувства внимание към себе си, той се развеселява, открива в себе си Божественото достойнство. Почитта зачита правата за лична неприкосновеност. Ангелът ни е много нужен днес, когато жаждата за сензации увлича хората да навлизат в дълбоко личната сфера. Уважението създава атмосфера на чувствителност и закрила, обич и внимание, които са в наша полза.

В такава среда ние се чувстваме хора с достойнство. Ангелът може да превърне атмосферата на сензации и цинизъм в уважение към човека. Той спира клюките и любопитството и всеки може да бъде себе си. Защото този, който знае за своето достойнство, може да се промени, може да израстне в образа, който съответства на неговото Божествено достойнство.

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

Ангел на Уважението

Ангелът на Уважението е при вас, за да ви покаже, че трябва да уважавате себе си като човешко същество с Божествено достойнство и да не

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност