Ангел на Утехата

Ангелът на Утехата е при вас, за да ви дари с твърдост и ви утеши във вашето страдание.

Утеха означава да влезеш в този, който се е затворил в себе си, в който нещастието е затворило и душата, и устата. Не всеки може да направи такова нещо. Не всеки има смелостта да почука в човек, криещ се зад болката си. Не всеки ще намери кураж да влезе в къща, където го очаква самота и неизмерима скръб.

Да бъдеш с някого, означава да споделяш болката му и да останеш с него, когато го боли.Не можете да утешите някого отвън, трябва да влезете в него. Трябва да издържите в къщата му, където има само мрак и страдание, където всичко е счупено. Ако можете да влезете в такава къща, ще ви посрещнат като Ангел на Утехата.

Когато страдате и сте онемели от болка, когато сте потънали в самота, помолете Ангелът на Утехата да дойде при вас и да остане при вас, докато вашата болка не се превърне в песен на благодарност.

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

Ангел на Утехата

Ангелът на Утехата е при вас, за да ви дари с твърдост и ви утеши във вашето страдание. Утеха означава да влезеш в този, който

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност