Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Ангел на Твърдостта

Ангел на Твърдостта

Той е при вас, за да ви помогне да продължите делото, което сте започнали.

Много хора започват нещо в началото на нова година, или на нова седмица, или на нов ден. Те се вдъхновяват от четене на книга или гледане на филм, или от някаква лекция, от което веднага искат да променят живота си. И изпълнени с ентусиазъм се захващат на работа. Но, след известно време порива на желанието отслабва. Трудът става твърде уморителен и работата се прекратява, защото вече не е забавна, не се вижда успеха й, тя става безполезна.

Но, отказвайки се от намерението си, човек губи с него и част от себе си. Той вече не вярва на себе си и се предава. Така в него постепенно се ражда чувството на безсмисленост, че всичко няма смисъл и си остава същото, че не може да промени себе си и да стане по-добър. Ангелът на Твърдостта ви е изпратен, за да ви помогне да продължите с нещата, които сте започнали.

Поговорката казва, че: “Пътят към ада е постлан с добри намерения”. Ако вие постоянно правите нещо, но не го довършвате, то вие сами си подготвяте собствен ад. Помислете за това, когато в близко бъдеще започнете ново дело.
Призовавайте Ангел на Твърдостта

Вижте  Ангели

Свързани публикации