Ангел на Топлината

При вас в момента е Ангелът на Топлината. Вие сте преживели много студенина от хората около вас.

Ангелите са ви изпратили този Ангел, за да ви стопли. Ангелите знаят, че ви е трудно и се страхувате да се изправите пред студените хора и да ги погледнете в очите. Ангелът на топлотата ще ви помогне да го направите като ви даде топлина за по-добра интимност и комуникация. Тази атмосфера ще ви накара да се чувствате като у дома си.

Топлината ще почувствате, когато в Душата ви настъпи спокойствие и хармония. Топлината на Ангела ще ви стопли, но няма да ви изгори. Вие ще я почувствате и от вас също ще започне да струи топлина, защото във вас ще се е разгори огъня на Божествената Любов! Така вие ще се затоплите и ще стоплите всички хора около вас.

Вие сте Божие любимо дете и Любовта струи винаги от вас, търсете винаги помощта на Ангела на топлината, когато усетите, че във вас и около вас е много студено!

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

healing_session

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност