Ангел на Тишината

Ангелът на Тишината е при вас, за да ви научи на изкуството на мълчанието и ви въведе в целебната атмосфера на тишината.

Във вашия шумен свят се нуждаете от тишина, за да й се наслади душата ви. Тишината е лекарство за душата, задръстена от шума на света: душата вече не може да диша, защото отвсякъде в нея проникват шумни мисли и образи. Тишината означава спокойствие, успокоение. Ангелът на Тишината ще обгради с мълчание вашите шумни мисли, гръмки желания и искания, за да откриете в себе си мястото на тишината.

Това е мястото, където не могат да проникват мисли, очаквания и изисквания, с техните решения и оценки. Това е мястото във вас, където във висша степен сте самия себе си, където самият Бог живее във вас. Там сте наистина свободни, никой няма власт над вас и не може да ви нарани. Там сте здрави и непокътнати. Ангелът на Тишината иска да ви напомни, че вие имате такова място на тишината, не е нужно да го създавате.

Трябва да се свържете с тишината, която е вътре във вас и тя ще ви излекува. Там можете да се отпуснете, защото е чисто и истинско, и не може да бъде помрачено от суетата на света.

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

Ангел на Тишината

Ангелът на Тишината е при вас, за да ви научи на изкуството на мълчанието и ви въведе в целебната атмосфера на тишината. Във вашия шумен

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност