Ангел на Търпението

Ангелът на Търпението е при вас, за да ви научи да чакате. Днес това не се среща често- ние винаги искаме да намерим решение веднага.Но, често е нужно много време, за да цъфне цветето.

Търпението е необходимо за собственото ни развитие.Не можем да се променим моментално. Трансформацията става бавно и често е едва забележима. Исус дава пример със семената, за които човек не знае как покълват и растат. Много хора искат успеха, лечението, духовния растеж веднага, след като са направили нещо, но това бавно съзрява в тях. Те отчаяно се нуждаят от Ангела, защото той ще ги дари с време.

Търпеливо да понасяте различните ситуации, да бъдете смирени и издръжливи- тези добродетели днес не са търсени, но са ни необходими. Когато се окажете в трудна ситуация призовавайте Ангела на търпението, за да не се предавате веднага, дори всичко да ви изглежда неразрешимо. Той ще ви даде сили да издържите и увереност за измененията, които ще възникнат.

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност