Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Ангел на Страстта

Ангел на Страстта

Той иска да ви насърчи да живеете, използвайки цялата сила на своята Душа, без да пестите душевния огън.

Когато човек не е способен на голяма страст, неговия живот става скучен и безинтересен. Страстите са ни длъжни, а не ние на тях. Апатията, която е цел на борбата със страстите, не означава живот без страст, а освобождаване от патологичната страст. Ангелът на Страстта иска да ви направи по-живи, по-активни в действията си. Страстите не се оценяват. Дали те са добри или лоши зависи от това, как се използват.

Гневът е позитивна сила, която може да ви отърве от чуждата власт, да поставите граница. Но, той може и да ви разкъса, затова трябва постоянно да го контролирате. Така че, страстта е свързана с опита. Който избягва страстите, не му достига опит. Който приема страстта, ще преживее нещо ново и различно. Но както всяко пътешествие опитът със страстта може да бъде тежък. Той винаги преминава през трудни планински проходи.

Страстта много лесно може да нарасне, ако ни носи полза. Тогава ще ни управлява. Ангелът ще бъде с вас по този нелек път, за да станете наистина “страстен” човек, който е настроен да общува с другите страстно и страстно да се бори за промяната на човешките отношения към уважаване на човешкото достойнство.
Призовавайте Ангел на Страстта

Вижте  Ангели

Свързани публикации