Ангел на Спокойствието

Ангелът на Спокойствието е при вас, за да ви дари с вътрешен мир и свобода, за да ви помогне да запазите дистанция от всичко, което виждате, без да се страхувате, че ще загубите почва под краката си.

Защото истински свободен е само този, чието сърце не е привързано към нищо в този свят, който може да остави всичко, от което другите хора са зависими. “Да владееш всички, нямайки нищо”- спокоен е този, който се е освободил от своето его и се е отдал на Бог, който е успокоил сърцето си, защото живее в Бог и Бог живее в него.

Отказвайки се от себе си, човек се отказва от страховете и грижите за себе си и тогава Бог се ражда в душата му, тогава той открива истинската си същност. Спокойствието поддържа вътрешната свобода и мир, то е здравословна дистанция между вас и това, което става извън вас и заплашва да ви плени.

Спокойствието е освобождаване от света, защото зависимостта от слава, успех, имоти, пари, емоции, чувства, ви прави зависими от земните неща, което противоречи на човешкото достойнство. Така вие няма да обръщате внимание на малките проблеми и разочарования, ще отговаряте спокойно на критиките, няма да изпадате в паника от всяка забележка и да чувствате заплахи към себе си.

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

healing_session
Публикации

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност