Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Ангел на Спокойствието

Ангел на Спокойствието

Той е при вас, за да ви дари с вътрешен мир и свобода, за да ви помогне да запазите дистанция от всичко, което виждате, без да се страхувате, че ще загубите почва под краката си.

Защото истински свободен е само този, чието сърце не е привързано към нищо в този свят, който може да остави всичко, от което другите хора са зависими. “Да владееш всички, нямайки нищо”- спокоен е този, който се е освободил от своето его и се е отдал на Бог, който е успокоил сърцето си, защото живее в Бог и Бог живее в него.

Отказвайки се от себе си, човек се отказва от страховете и грижите за себе си и тогава Бог се ражда в душата му, тогава той открива истинската си същност. Спокойствието поддържа вътрешната свобода и мир, то е здравословна дистанция между вас и това, което става извън вас и заплашва да ви плени.

Спокойствието е освобождаване от света, защото зависимостта от слава, успех, имоти, пари, емоции, чувства, ви прави зависими от земните неща, което противоречи на човешкото достойнство. Така вие няма да обръщате внимание на малките проблеми и разочарования, ще отговаряте спокойно на критиките, няма да изпадате в паника от всяка забележка и да чувствате заплахи към себе си.
Призовавайте Ангел на Спокойствието

Вижте  Ангели

Свързани публикации