Ангел на Смирението

Ангел на Смирението. Ангелите са ви изпратили този Ангел, за да ви дари с прозрението, че смиреният човек не е този, който се прекланя и плаши от всяка задача, защото не вярва в себе си.

Това не е човек, който е прегърбен, недооценяващ себе си заради лъжлива покорност. Това е човек, който има куража да вижда. Той знае, че всички първопричини за нещата се съдържат и в него. Смиреният човек има чувство за хумор, той може да се смее над себе си. Той спазва дистанция по отношение на себе си.

Той може спокойно да наблюдава себе си, защото си позволява да бъде такъв, какъвто е, човек и на Земята, и на Небето, човек с грешки и слабости, в същото време излъчващ любов и ценен. Ангелът на смирението ще ви дари с усещането за безкрайната Любов, която носи всеки човек!

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

healing_session
Публикации

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност