Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Ангел на Самоотвержеността

Ангел на Самоотвержеността. Той е при вас, за да ви дари със знанието, че всеотдайността и себеотдаването ще направят живота ви плодоносен.

Понякога благочестивите хора влагат всички свои религиозни усилия за това да запазят себе си, своята безопасност и своето здраве. Но, животът им е безплоден. И те никога няма да се присъединят към богатството и пълнотата на живота, които са резултат от самоотдаването. Себеотдаването ще ви направи по-богати. То ще ви отведе към свободата и дълбоката вяра, че животът ви ще е успешен.

Този, който обича, отдава себе си. Той вече не иска да принадлежи изцяло само на себе си, той иска да бъде с другите. Той иска да отдаде себе си на някой, който е всичко за него. Такова самоотдаване прави възможен опита за получаване на ново богатство.

Този, който отдава себе си на любим човек, любовта го дарява така щедро, че той се чувства по-богат, жизнен и по-свободен от преди. Много хора не са в състояние да се саможертват. Те са пълни с недоверие, струва им се, че с тяхната преданост ще се злоупотреби, че ще загубят себе си в това.

Неспособни за саможертва са хората, които искат да контролират всичко сами: чувства, партньорство, думи и действия, от страх да не направят грешка и да бъдат открити техните слабости. Те нямат съществена визия за това, как живота им да върви добре.

Всеки, който не е способен на себеотдаване, в крайна сметка винаги остава сам, сам със себе си. Той не може да си намери партньор. Без самоотдаденост е невъзможно да обичаш и е невъзможно да живееш.

Всеотдайността не означава отказ от себе си, напротив, това е търсене на нови възможности да откриеш себе си в Бог. С тази всеотдайност, както Исус ни казва, животът ни ще даде плодове.
Призовавайте Ангел на Самоотвержеността.

Вижте  Ангели

Свързани публикации