Ангел на Разсъдливостта

Ангелът на Разсъдливостта е при вас, за да ви помогне да видите ясно истината. Разсъдливостта е донякъде благословия, когато в решаващ момент по различни причини нашия ясен поглед за нещата е затъмнен.

Тя означава целесъобразност, обективност. Ако справедливо оценяваме ситуацията, правилно ще отсъдим и каква е причината за нея. Много често ние смесваме събитията и своите емоции, и губим способността за правилно виждане. Тогава не можем да разрешим конфликта, тъй като все повече навлизаме в тази каша от емоции – като в блато, от което вече не можем да се измъкнем сами.

Ангелът ще ви благослови и помогне правилно да оцените собственото си положение, за да избегнете драматизма и откриете начин да се помирите със себе си, защото често гледната ни точка е от страната на нашето раздразнение. Обръщайте се към Ангела на Разсъдливостта, когато имате нужда от ясно виждане на ситуацията и той ще ви дари с прозрение за истината.

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

healing_session
Публикации

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност