Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Ангел на Прошката

Ангел на Прошката

Той е при вас, за да ви научи да прощавате, за да излезете от омагьосания кръг на агресията. Да простиш означава да отстъпиш.

Не е нужно да потискате своите чувства, когато прощавате. Снизхождението винаги идва след яростта, а не обратното. За да можете да простите, първо трябва да допуснете болката, която ви е приготвена от другите хора. Но не бива да дразните раната, не правете себе си болни. Нека яростта срещу този, който ви е наранил, спокойно да се изкачи в душата ви.

На много хора им е нужно много време за прошка, не могат да надскочат чувствата си. За да не ви боли пуснете гнева да стане силен, за да не успее да ви унижи. Изхвърлете от душата си другите и тогава ще можете да им простите.

Досега прошката беше само отказ от себе си, отдаване пред злата съдба, но някога ще стане истинска. Много оскърбители никога не изоставят жертвите си- защото не са им простили. Няма човешко общуване без прошка, независимо дали ни харесва или не, ние отново и отново се нараняваме един друг. Оставете сметките с взаимните наранявания и прекъснете агресията с прошка.
Призовавайте Ангел на Прошката

Вижте  Ангели

Свързани публикации