Ангел на Примирението

Ангелът на Примирението е при вас, за да ви научи на изкуството да освободите себе си и подчините живота си на Бог.

Това не означава да се оставите на произвола на съдбата. Това означава, да не се съпротивлявате на съдбата, означава да се откъснете от представата ви за собствен имидж, от имущество, слава или успех, към които може би сте твърде прилепени.

Защото този, който се примирява с живота си, се настройва по неговото течение, не се съпротивлява. Той не се съсредоточава върху себе си, а се оставя по течението на живота и просто се адаптира към него. Само тогава в душата на човека може нещо да живее и цъфне. Примирението е обратно на “прекалената строгост към себе си”.

Да се примирите, обаче, е възможно, само ако се отдадете “в ръцете” на Ангела, който е на ваша страна. Който се довери на Ангела, той се освобождава от излишните притеснения, от които днес страдат много хора. Той ще се свободи от признанието на другите и от успеха, без да се налага да се затваря в себе си.

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

healing_session
Публикации

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност