Ангел на Преобразяването

Ангелът на Преобразяването е при вас, за да ви помогне да разберете, колко незначителни са проблемите, които ви измъчват.

Ангелът на преобразяването иска да ви научи, как да преобразявате самия себе си. Ако искате от вас да струи живот, трябва да се променяте непрекъснато, защото това, което не се променя- замръзва. Ангелът иска да махнете от себе си товара на прекалената критика към себе си, която може да е израз на жестокост към самия себе си.

Ангелите искат да знаете, че всичко във вас е хубаво и всичко има право на съществуване. Всичко, което е във вас има смисъл. Във вашия страх няма нищо лошо, често той ви показва, че във вашия живот има неправилни основи.

Може би си мислите, че всичко трябва да правите перфектно, че не можете да правите грешки. Тогава страха ви показва, че си нанасяте вреда, като заемате такава позиция в живота си, и ви кани да влезете в човешкия път и да започнете да живеете. И във вашия гняв също няма нищо лошо.

Ако го оставите да излезе и го разгледате, какво стои в неговата основа, ще можете да го преобразите в нова жизнена сила. Тогава може би ще разберете, благодарение на вашия гняв, че досега сте се ръководили от чужди указания. И сега вие ще поискате да живеете своя живот. Така ще превърнете своята ярост в жизнена енергия.

Последни публикации

Продукти

Свързани публикации

Ангел на Забравата

Ангелът на Забравата е при вас, за да ви помогне да забравите за всички мъки, раздели и обиди, които ви измъчват. Днес много хора използват

Прочетете още

Ангел на Радостта

Ангелът на Радостта е при вас, за да ви озари с вътрешна светлина и ви позволи да бъдете радостни и чисти, светли и спокойни, така

Прочетете още

Ангел на Отказа

При вас е Ангелът на Отказа, който днес се възприема трудно, защото много хора свързват понятието отказ с мрачния аскетизъм. Нали Бог иска ние да

Прочетете още