Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Ангел на Преобразяването

Ангел на Преобразяването

Той е при вас, за да ви помогне да разберете, колко незначителни са проблемите, които ви измъчват.

Ангелът на преобразяването иска да ви научи, как да преобразявате самия себе си. Ако искате от вас да струи живот, трябва да се променяте непрекъснато, защото това, което не се променя- замръзва. Ангелът иска да махнете от себе си товара на прекалената критика към себе си, която може да е израз на жестокост към самия себе си.

Ангелите искат да знаете, че всичко във вас е хубаво и всичко има право на съществуване. Всичко, което е във вас има смисъл. Във вашия страх няма нищо лошо, често той ви показва, че във вашия живот има неправилни основи.

Може би си мислите, че всичко трябва да правите перфектно, че не можете да правите грешки. Тогава страха ви показва, че си нанасяте вреда, като заемате такава позиция в живота си, и ви кани да влезете в човешкия път и да започнете да живеете. И във вашия гняв също няма нищо лошо.

Ако го оставите да излезе и го разгледате, какво стои в неговата основа, ще можете да го преобразите в нова жизнена сила. Тогава може би ще разберете, благодарение на вашия гняв, че досега сте се ръководили от чужди указания. И сега вие ще поискате да живеете своя живот. Така ще превърнете своята ярост в жизнена енергия.
Призовавайте Ангел на Преобразяването

Вижте  Ангели

Свързани публикации