Ангел на Отстъплението

Ангел на Отстъплението. Той ви приканва да се усамотите. От време на време всеки трябва да се оттегля от шума и суетата на ежедневието.

В противен случай, става част от суетата, продължава да работи, но вече не живее, вече не е самия себе си. Ако се оттеглите в тихо и спокойно място, ще останете сами със себе си и ще се освободите от ежедневните проблеми. Първо ще настъпи вътрешно отстъпление. Ангелът на отстъплението иска да ви даде смелост понякога да се отделяте и от вашия съпруг или съпруга. Ако постоянно сте с другите, вие скоро ще се почувствате нечия собственост.

Вие сте като залепени един за друг. И това не е от полза и за двамата. Необходимо ви е разстояние и свобода между двамата, за да може всеки да диша свободно и да проявява себе си в обществото. Може би понякога ще чуете обвинения от жена си (мъжа си), че сте се отдалечили. Но, това е от полза за вашия съвместен живот.

Това е подобно на лечение, по време на което намирате ключа към вътрешните си ресурси. И след това вашата връзка ще възкръсне. Отново ще усетите желание към партньора си, ще имате фантазии, опитвайки се по новому да се настроите към нея или него. Ангелът на отстъплението е наблизо и отваря нови хоризонти за вас в живота ви.

Когато се оттеглите, ще почувствате, че вашият живот се определя не само от партньора ви, че имате нужда от стабилна основа, свой собствен източник- Бог, който ви е сътворил като единствен и неповторим човек. Ангелът на отстъплението е наблизо и отваря нови хоризонти за вас в живота ви.

Последни публикации

Продукти

Свързани публикации

Ангел на Забравата

Ангелът на Забравата е при вас, за да ви помогне да забравите за всички мъки, раздели и обиди, които ви измъчват. Днес много хора използват

Прочетете още

Ангел на Радостта

Ангелът на Радостта е при вас, за да ви озари с вътрешна светлина и ви позволи да бъдете радостни и чисти, светли и спокойни, така

Прочетете още

Ангел на Отказа

При вас е Ангелът на Отказа, който днес се възприема трудно, защото много хора свързват понятието отказ с мрачния аскетизъм. Нали Бог иска ние да

Прочетете още