Ангел на Отстъплението

Ангел на Отстъплението

Той ви приканва да се усамотите. От време на време всеки трябва да се оттегля от шума и суетата на ежедневието.

В противен случай, става част от суетата, продължава да работи, но вече не живее, вече не е самия себе си. Ако се оттеглите в тихо и спокойно място, ще останете сами със себе си и ще се освободите от ежедневните проблеми. Първо ще настъпи вътрешно отстъпление. Ангелът на отстъплението иска да ви даде смелост понякога да се отделяте и от вашия съпруг или съпруга. Ако постоянно сте с другите, вие скоро ще се почувствате нечия собственост.

Вие сте като залепени един за друг. И това не е от полза и за двамата. Необходимо ви е разстояние и свобода между двамата, за да може всеки да диша свободно и да проявява себе си в обществото. Може би понякога ще чуете обвинения от жена си (мъжа си), че сте се отдалечили. Но, това е от полза за вашия съвместен живот.

Това е подобно на лечение, по време на което намирате ключа към вътрешните си ресурси. И след това вашата връзка ще възкръсне. Отново ще усетите желание към партньора си, ще имате фантазии, опитвайки се по новому да се настроите към нея или него. Ангелът на отстъплението е наблизо и отваря нови хоризонти за вас в живота ви.

Когато се оттеглите, ще почувствате, че вашият живот се определя не само от партньора ви, че имате нужда от стабилна основа, свой собствен източник- Бог, който ви е сътворил като единствен и неповторим човек. Ангелът на отстъплението е наблизо и отваря нови хоризонти за вас в живота ви.
Призовавайте Ангел на Отстъплението

Вижте  Ангели

Свързани публикации