Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Ангел на Отстъплението

Ангел на Отстъплението

Той ви приканва да се усамотите. От време на време всеки трябва да се оттегля от шума и суетата на ежедневието.

В противен случай, става част от суетата, продължава да работи, но вече не живее, вече не е самия себе си. Ако се оттеглите в тихо и спокойно място, ще останете сами със себе си и ще се освободите от ежедневните проблеми. Първо ще настъпи вътрешно отстъпление. Ангелът на отстъплението иска да ви даде смелост понякога да се отделяте и от вашия съпруг или съпруга. Ако постоянно сте с другите, вие скоро ще се почувствате нечия собственост.

Вие сте като залепени един за друг. И това не е от полза и за двамата. Необходимо ви е разстояние и свобода между двамата, за да може всеки да диша свободно и да проявява себе си в обществото. Може би понякога ще чуете обвинения от жена си (мъжа си), че сте се отдалечили. Но, това е от полза за вашия съвместен живот.

Това е подобно на лечение, по време на което намирате ключа към вътрешните си ресурси. И след това вашата връзка ще възкръсне. Отново ще усетите желание към партньора си, ще имате фантазии, опитвайки се по новому да се настроите към нея или него. Ангелът на отстъплението е наблизо и отваря нови хоризонти за вас в живота ви.

Когато се оттеглите, ще почувствате, че вашият живот се определя не само от партньора ви, че имате нужда от стабилна основа, свой собствен източник- Бог, който ви е сътворил като единствен и неповторим човек. Ангелът на отстъплението е наблизо и отваря нови хоризонти за вас в живота ви.
Призовавайте Ангел на Отстъплението

Вижте  Ангели

Свързани публикации