Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Ангел на Отпътуването

Ангел на Отпътуването

Той е при вас, за да ви дари със смелост да напуснете мястото, в което се намирате, и подобно на жезъл над морето на вашите страхове да ви води, за да можете уверено и без съмнение да продължите да вървите по потока на вашия живот.

В душата на всеки човек живее първичен копнеж: един ден да се успокои и да се устрои удобно. Ако на човека му харесва мястото, където се намира, той иска да забие там палатката си и да остане в него завинаги. Но, в същото време знае, че никъде в този свят, няма да може трайно да се установи. Той трябва постоянно да се движи в търсене на новото, отново и отново да пътува. Той трябва да напусне окупираното място, което е устроено с любов, за да продължи по пътя си.

Отпътуването предполага раздяла: трябва да кажем сбогом на старото, в противен случай е невъзможно да се движим напред. Ние не винаги можем да останем там, където сме. Бог не ни позволява да го правим. Той, всъщност, е Бог на изхода, на раздялата, Бог, който винаги ни изкушава да напуснем дома си.

Ние постоянно сме в състояние на двойственост: не сме доволни от начина, по който живеем сега, но в същото време изпитваме страх от промените, страхуваме се да се разделим с това, в което вярваме и не можем да се решим на вътрешен и външен прелом в развитието.

Когато живота ви предлага ново начало и промяна, а се страхувате да го последвате, призовавайте Ангела на Отпътуването, за да освети пътя ви и ви дари със смелост да го следвате.
Призовавайте Ангел на Отпътуването

Вижте  Ангели

Свързани публикации