Ангел на Милосърдието

Ангел на Милосърдието. Милостив е този, който отваря сърцето си за бедните, нещастните- за единение и състрадание.

Но, преди да отвори сърцето си за нещастните, човек трябва да открие милосърдието за бедния и нещастния в себе си. Най-напред трябва да се научи да се отнася милосърдно към себе си.Вътрешността, червата, е мястото, където е съсредоточено усещането за уязвимост.

Това означава, че не бива да допускате други там, където самите вие сте уязвими. Ангелите ви приканват да бъдете състрадателни към себе си, което означава да бъдете нежни със себе си, да се отнасяте добре и да не изпитвате гняв към себе си, да не си поставяте прекомерни изисквания, а да имате място в душата си за себе си, където можете да намерите подслон, да имате място за слабостите и мъките си.

Ангелът на милосърдието ви е изпратен, за да ви освободи от властта на вашия вътрешен съдия и да изпълни душата ви с милосърдна любов. Защото едва когато се научите да бъдете милосърдни към себе си, можете да се научите и на милосърдие към другите.

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

healing_session
Публикации

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност