Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Ангел на Мекотата

Ангел на Мекотата. Той е при вас, за да ви помогне да спрете да се борите със себе си, използвайки насилие, което прилагате и към другите. Да спрете да проектирате своите потиснати страсти върху другите. Да видите и позволите на истината да ви направи меки, нежни и благоразположени.

Мекотата не е нещо естествено, тя е процес на омекотяване. Само тогава зърното става меко и приятно на допир. Меките и снизходителни стари хора са смлени от мелница на живота. Те са преминали през тъмен проход. Те са се борили със своите грешки и слабости и са губили. Но са се изправяли на крака и са продължавали. Мелницата на съдбата ги е трила, докато омекнат. Те не са протестирали.

И така, са станали меки. Мекотата и нежността са неразделни. Те са признак на духовния човек. Аскетизмът, разбиран само като устойчивост и самоограничение- е безполезен. Само този, който е мек разбира какво духовен път. Който жестоко съди другите, всъщност не вижда своите грешки и слабости. Той просто лесно се пречупва, затова му е нужна мекотата.

Повикайте Ангел на Мекотата

Вижте  Ангели

Свързани публикации