Ангел на Мъжеството

Ангелът на Мъжеството е при вас, за да усили вашия характер и ви дари с умението да не се страхувате от опасностите.

Мъжеството е един от четирите добродетели и означава отговорност, смелост, кураж, сила, готовност за саможертва и самоконтрол. Доблест и смелост се очаква не само от войниците, а и от нас самите през целия ни живот. Най-лесният начин да се адаптираме към другите е като приемем техните виждания, за да не плуваме срещу течението.

Ангелът на Мъжеството ще бъде на ваша страна, когато трябва да вземате решения, независимо за какво са те. Бракът- това е влизане в контакт с друго лице, което може да продължи цял живот- едно много важно решение.

Преди да вземете важно решение, можете да помолите Ангела на Мъжеството за помощ, защото хората се страхуват от такива решения. Той ще ви помогне да направите точно това, което е нужно в момента.

Това може да бъде решаващ разговор у дома или на работата, посещение или среща, която сте отлагали отдавна, може да бъде писмо, което най-накрая трябва да напишете, за да изясните недоразумение. Ангелът ще бъде близо до вас, за да направите точно това, което подобава.

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност