Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Ангел на Любовта

Ангел на Любовта. Той е при вас, за да ви помогне да видите своите конфликти в различна светлина. Проблемите ви няма да изчезнат от само себе си, Ангелът няма да ви предложи гладки и бързи решения.

Ангелът на Любовта е предан на истината и затова ще ви помогне да видите ясно, какво се е случило с вас, да се замислите сериозно за чувствата си, породени от конфликта. Той иска да не се фиксирате върху своите обиди, а да позволите на любовта да се усъмни в тях.

В песните се пее за любов, всичко се върти около любовта. И много хора асоциират думата “любов” с реализирана сексуалност. Но, какъвто и недостоен смисъл да се влага в тази дума, дълбоко в душата си всеки копнее за истинска любов.

Всеки иска да бъде обичан безусловно. Радва се, когато се влюбва и когато чувството е взаимно. Всичко в него цъфва отвътре, лицето му сияе от радост. Той знае, че неговия приятел или приятелка го обича и приема, такъв, какъвто е. Любовта- това пише в приказките- може отново да събуди за живот закоравелите сърца на хората. Тя може да превърне звяра в човек.

Тя може да освободи омагьосания със заклинание от зла магьосница и отново да го превърне в прекрасен принц, любим и желан, щастлив и даряващ щастие. Търсете Ангела на Любовта, не заради желанието ви да обикнете или да ви обикнат, а за да ви посвети в тайнството на любовта, бушуваща във вас, като ви открие източника на любовта, който често е посипан или скрит от вашите болезнени емоции.

С Ангелът на любовта трябва да се държите внимателно. Не бива да изисквате от него прекалено много. Той може да преобразува само този материал, който вие сами му предоставите. Нека той ви придружава навсякъде. Вземете го със себе си на работата, където има конфликти, в дома, в семейството, допуснете го в своите приятелски или любовни отношения.

Ангелът на любовта- не е пудра захар, с която благоговейно да поръсите всичко на света, той иска да преобрази живота ви. Той нищо не ви забранява. Той не ви забранява да се ядосвате. Той не изисква, да не се чувствате наранен.Той иска само да му позволите, всичко, което преживявате да го изпълни със светлина.
Призовавайте Ангел на Любовта

Вижте  Ангели

Свързани публикации