Ангел на Изцелението

Ангелът на Изцелението е при вас, за да ви дари с надежда, че животът ви ще бъде удачен и пълноценен.

Когато чуем думата “изцеление” ние обикновено разбираме излекуване на нашите болки, които не са само физически, но и душевни. Нас са ни наранявали и родителите, и приятелите, и съучениците, когато не са ни разбирали, засягайки болните места и човъркайки старите рани. Често на нашите очаквания, желания и чувства не са обръщали внимание, не сме получавали любов и защита, увереност и надежда.

Ангелът ви казва, че всички рани могат да се лекуват и превържат, за да престанат да гноят и белезите да изчезнат. Те ще си останат ваши, но повече няма да провалят живота ви, черпейки от вашата енергия. Ангелът на Изцелението ще ви избави от травмите и вие самите можете да се превърнете в Ангел на изцелението за другите. Тогава хората ще се чувстват добре около вас, от вас ще струи лечебна атмосфера, и чрез вас ще разберат, че всичко може да се излекува.

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност