Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Ангел на Игривостта

Ангел на Игривостта

Той иска да ви дари с мъжество, за да се доверявате на своя характер.

Не е нужно постоянно да се оглеждате, какво мислят другите, да се тревожите за това, дали действията ви са по правила и стандарти, очаквани от другите. Не обръщайте внимание на тези очаквания. Доверявайте се повече на сърцето и повелите на характера си. Това не винаги е лесно, затова се обръщайте към Ангела на игривостта, за да ви даде свобода.

Дистанцирайте се от себе си, за да си починете и просто да живеете свободно. Вие твърде често сте загрижени за това, което другите мислят за вас. Игривостта, палавостта – това е свободата от мислите за очакванията на другите. Ангелът на игривостта ще ви помогне да се откажете от ролята, която обикновено сте принудени да играете, да махнете маската, която често прикрива вашата вътрешна същност.

Ангелът ще ви дари с искряща живост, с която ще се чувствате свободни и всички около вас ще я усетят, защото искрите на тази живост ще попаднат и в другите. Той ще освободи детето във вас и вие ще можете да се насладите на живота и свободата във всички аспекти.
Призовавайте Ангел на Игривостта

Вижте  Ангели

Свързани публикации